Behandelingen

Heal Yourself

Massage

Full body massage

Dames

De volledige lichaamsmassage is erop gericht het lichaam en de geest tot diepe rust te brengen met behulp van diverse massagetechnieken: dynamische massage, strijkingen, polariteit, Shiatsu en marma. Het lichaam wordt rijkelijk met olie behandeld. De klant kan zelf een geur kiezen. Deze massage duurt 90 min. met voorgesprek, rusttijd en nagesprek.  Deze behandeling kan, indien de klant daarvoor kiest, overgaan in een coachingsgesprek van ongeveer een half uur. 

Reflexology

Voetmassage

Dames en heren

We gebruiken onze voeten zowat de hele dag, vaak voelen we ze niet eens meer. Onze voeten zijn wel het deel dat direct in contact staat met de aarde. Terwijl we vooral gericht zijn op ons denken (hoofd). Een voetmassage duurt 45 min. Vanuit holistisch uitgangspunt, neem ik eerst de tijd om het hele lichaam tot diepe rust te brengen middels een aantal massagetechnieken. Tijdens deze massage houdt de cliënt zijn/haar kleding aan. Alleen de voeten zijn ontbloot. Een voetmassage is goed te combineren met een hand- en hoofdmassage. 

Pressure point massage 2

Handmassage

Dames en heren

Ook met onze handen zijn we de hele dag actief. Er kunnen blokkades ontstaan in de energiestroom door de krampachtige houding die we aannemen tijdens het gebruik van computers, telefoons, enz. De blokkades reiken soms tot aan de nek en het hoofd. De hand-arm-massage is erop gericht de blokkades op te sporen en evt. op te heffen, in ieder geval om de handen en armen diep te ontspannen, zodat de energie weer goed kan stromen. Ook bij deze behandeling wordt eerst het hele lichaam tot rust gebracht. Combinatie met voet- en hoofdmassage is aan te raden. Duur: 45 min. 

Reiki Treatment

Hoofdmassage

Dames en heren

Deze massage zou ik een ieder aanbevelen. Omdat we de hele dag door in ons denken zitten en we het moeilijk vinden te ontspannen, is het fijn om het af en toe wel te doen. Bij deze massage worden het gezicht en de nek meegenomen. Er wordt olie gebruikt, mocht iemand dat niet willen, kan het ook zonder olie. Ook deze massage is aan te bevelen in combinatie met een voet- en/of handmassage.