Radha2.png

Over mij

Massage

Als kind, opgroeiend in Suriname, masseerde ik mijn vaders hoofd en het hielp hem ontspannen. Vanuit mijn kindbeleving dacht ik: ik word dokter, dan kan ik mensen genezen...

In mijn tienertijd kwam ik in contact met Lucia Ten-Jet-Foei, die mij de basisbeginselen van Okido yoga, massage en gezonde voeding bijbracht. Een paar jaar later, in Nederland, volgde ik een paar cursussen Shiatsu en behandelde velen in mijn omgeving daarmee. Met ayurvedische massage en marmatherapie kwam ik in aanraking toen in in Den Haag ging wonen (AGN Den Haag). Vele jaren later deed ik opleiding integratieve massage bij Geert van Coillie. Inmiddels heb ik de verschillende techieken en inzichten omgezet in een eigen combinatie die ik afstem op de persoon.

Coaching

Om met mijn eigen worstelingen des levens om te gaan, heb ik in de loop der jaren aardig wat coaching ondergaan. Dat heeft mij zo ondersteund in mijn ontwikkeling, dat ik voelde dat ik dat ook wilde doen voor en met anderen. Ik heb de opleiding LifeCoaching gevolgd bij Stichting Atma in Amersfoort. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor (Sonneveltopleidinigen) afgerond, een pittige opleiding die mij veel inzichten geeft in gezonde voeding en leefstijl. 

Massage en coaching

Ik merk dat de combinatie massage en coaching verdiepend werkt in helings- en ontwikkelingsprocessen. Daar waar coaching nogal gericht is op het denken, is massage gericht op het voelen. Wanneer we denken en voelen meer op elkaar kunnen afstemmen, kunnen we ons (zelf)helend potentieel verdiepen.

Links: 

https://www.destroming.com/

https://www.atma.nl/

https://www.ayurveda-agn.com

http://aotokidoyoga.nl/

https://www.sonneveltopleidingen.nl